tisdag 10 februari 2009

Jag har idag intagit en delikat semla- värd varje kalori :-)

Hej igen!
Kul att det finns så många intresserade av semlor. Konsumslussen är helt ok, deras "katalaner" (mazarin med sylt under glasyren) är riktigt goda. Det är dock en barsk dam som arbetar där så man vågar knappt fråga om brödet är färskt.

Gunnarsons ligger på Götgatan, rätt högt upp mot Skanstull på Ringensidan.

Semlan jag åt idag var på Vetekatten. De har, precis som Katarina beskrev rikligt med mjuk mandelmassa och osockrad grädde. Den osockrade grädden är det absolut viktigaste attributet. Fy för socker i grädden.

Hembakta är de allra godaste, bilden nedan så mycket trevlig ut.
Det ska vara hel kardemumma som man stöter själv, ingen malen!

Idag har min mamma varit här och Valter har varit ledig från dagis. Vi tog en heldag på stan, bland annat Kulturhuset med Rum för barn. Kul.

Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar