måndag 2 mars 2009

Svar på mailen från Vilan

Yvonne skriver:

Hej!

Tråkigt att höra att ni är så missnöjda med allt (utom personalen) på Vilans förskola.
Angående den väg ni går så är det inte en officiell gångväg (syns på hålet någon gjort i staketet) och vägen på skolgården är skolans 60-meters löparbana därför är det ingen som skottar och sandar den. ( Jag bad Pekka att sanda 60-meters banan idag, men hålet i staketet och vägen därigenom kan vi inte göra något åt)
Jag har varit i kontakt med Danvikshem angående ert förslag om en grind men intresset var inte så stort eftersom det för med sig en kostnad. Han föreslog att hålet skulle lagas istället. Han sa också att det flera boende i området inte är glada åt att det har blivit en gångväg utanför sina fönster. Som du säkert förstår är det en mycket komplicerad fråga.
Sedan en tid tillbaka har även någon i bostadsområdet klippt upp staketet till kyrkogården. Detta medför onödiga kostnader för förskolan eftersom vi måste se till att gården är säker.
Kristina och jag undersöker nu om det skulle gå att göra en gångväg över kyrkogården och avsluta med en grind i det nya hålet in till skolgården. Men vi har ännu inte fått besked om vem som ansvarar för kyrkogården.
Ni föräldrar som är missnöjda kanske skulle kunna hjälpa till i den här frågan?
Med vänlig hälsning Yvonne

P:S Vilan lyssnar på era åsikter men kan inte alltid bestämma över andras markområden och verksamhetsområden. DS

3 kommentarer:

  1. Vilken tur att de har Pekka, men tråkigt att de bemöter oss på ett sådant negativt sätt, tycker jag.

    /Katarina

    SvaraRadera
  2. Först trodde jag att Yvonne hade hittat vår Blogg.... hoppsan hejsan. Men så var det ju inte... = )He he

    Ja, visst kan vi hjälpa till med frågan. Hade hon något förslag på hur?

    //Jennypenny

    SvaraRadera
  3. Lite snäsigt faktiskt kan man tycka. Tur hon har Pekka. Kan han använda en spade också så han kan ta bort lite snömodd?
    AnnaPanna

    SvaraRadera