måndag 11 maj 2009

Musik o vin någon?

Någon som har lust att hänga med till Södra teatern på torsdag och dricka vin samt lyssna på en gammal barndomskamrat till mig som spelar.

Klicka här för att läsa mera.

/Katarina

Lyssna här. A little moonlight skriven av Moneybrother

7 kommentarer:

  1. Jag pushar på..någon?????

    /Katarina

    SvaraRadera
  2. Förhandlingar pågår här hemma. Har kanske ett svar imorgon.

    Jag har precis insett att jag är en riktig "junkie" vad det gäller Greys anatomy. Igår kollade jag först avsnitt 19 på tv(när det var repris från i onsdags). Efter det kollade jag på avsnitt 20 på Katarinas länk. Och nu på kvällen fick jag lov att kolla avsnitt 21...och när det var slut kunde jag inte låta bli avsnitt 22 - och precis nu var mina 72 minuter (maxgräns/dygn) slut så mitt uppe i allt det härliga var det bara slut. NEEEEJ
    Får väl gå och lägga mig då.

    Jag och Martin var och lämnade Rut hos hans föräldrar innan middag eftersom dagis är stängt imorgon. När vi kom hem gick vi en kvällspromenad ut till Kvarnholmens udde. Jag plockade vårens första mini-bukett med liljekonvaljer- UNDERBART.

    Så jag är fylld av vårkänslor och Greys nu!

    Hoppas er kväll varit lika bra.
    /Karin

    SvaraRadera
  3. Hallojsan! Jättekul idé men själv ska jag och mina kvinnliga kollegor på afterwork med fötterna - pedikyr m lack på Privatskolan =). Ska bli sååå skönt. Hoppas du får häng på någon, följer gärna med en annan gång.
    /Jennypenny

    SvaraRadera
  4. Låter ju riktigt bra det där...

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Jag tror inte det som det känns just nu. Var borta igår kväll och ska vara borta ikväll. Men kanske ändå.... Vi får se lite närmare.

    Anna

    SvaraRadera
  6. Låter trevligt! Tyvärr jobbar jag på torsdag kväll. Gärna en annan gång!

    Cecilia

    SvaraRadera
  7. Verkar som om det i varje fall blir Anna och jag. Ni andra får gärna hänga på senare. Hör av er. Jag ska precis nu kolla när Anna Maria kliver på.

    /Katarina

    SvaraRadera