måndag 25 maj 2009

Hej alla damer!

Kattis och jag satt och spånade lite igår om vad vi vill hitta på den femte då vi ska ses och partaja. Vi kom fram till att det faktiskt vore roligt att gå på GRÖNAN och köra femkamp, kanske dra en repa i INSANE... Det är ju faktiskt sommarnu! Vad säger ni? Man kan ju ta med sig picknick och sitta i gröngräset innan och käka. Om det det blir fint väder alltså. .....

8 kommentarer:

  1. Hej Ladies!
    Jag - Sävas och Iduns mamma - är så glad att jag ska få träffa trevliga festbenägna, snacksaliga, matglada, intressanta kvinnor/tjejer/morsor! Tyvärr kommer jag troligtvis inte att kunna komma med vid nästa träff. Min man (Patrik) åker typiskt nog på sin årliga grabbhelg... - Sweden Rock... Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll och att ni vinner stort!
    Go´kväll
    Catrin

    Pst! Hur får man färg?

    SvaraRadera
  2. Hej
    tråkigt att du inte kan vara med Catrin- men vi har ju gårdsfest dan efter då jag hoppas att du kan vara med i varje fall?

    Som sagt så var det Anna och jag som blev så sugna på att gå på Grönan medan ryktet ute på gården kanske säger att andra hellre vill ut o dansa. Vi kan väl ventilera våra åsikter här, det kanske kan hinnas med både och under sommarens gång?

    Personligen så slår jag ett slag för Grönan. Att vi möter upp i gräset utanför så fort man kan efter jobb/ efter middag.

    Fundera på saken!
    /Katarina

    SvaraRadera
  3. och, färg får man inte på kommentarerna- den är förinställd att vara grå- så vitt jag vet!

    SvaraRadera
  4. Är det någon, såsom jag, som saknar mangel??
    /Catrin

    SvaraRadera
  5. Jag skulle gärna gå ut och dansa, men eftersom jag skall på fest även dagen efter så får jag nog mitt lystmäte i alla fall. Med detta vill jag säga att jag kan tänka mig Grönan, trots mitt danssug :)

    /Cecilia

    SvaraRadera
  6. Picknick i gröngräset i vår lilla park låter toppen och Grönan låter bra det med tycker jag.
    Kram Jennypenny

    SvaraRadera
  7. Hej hej!
    Jag är sugen på uteservering och danshak men om ni andra vill till Grönan hellre så hänger jag på. Men det blir inget Insane för mig.
    Må gott!
    /Karin

    SvaraRadera
  8. Ok, men picknicken var tänkt i gröngräset på Djurgården och inte i vår park, eller hur Anna- visst var det så vi tänkte?
    /Katarina

    SvaraRadera