onsdag 27 maj 2009

Härligt med aktivitet på bloggen igen!

Det låter ju åndå som att de flesta är på vad gäller Gröna Lund. Det finns inget som hindrar att man sedan går vidare till ett mindre nogräknat danshak och svänger sina jeansben efteråt...Eller till och med på Galejan på Grönan brukar det vara dans...

Jo, Kattis visst tänkte vi gräset utanför Gröna Lund när vi spånade om pick-nick. Det kunde ju känns skönt att vara på plats. Kanske är det några som kommer direkt från jobbet (eventuellt jag). Men, det är ju inte så att det är vi som bestämmer. :-)

Vi kan väl göra det enkelt för oss och ta med den allra enklaste mat som man inte behöver fixa med och inte heller släpa med sig en massa karotter och sånt efteråt. Pastasallad och rosévin kanske...Och ost!

Vid dåligt väder blir det väl annat alternativ...

anna

6 kommentarer:

  1. Okej då- Grönan! :o)
    Ska vi cykla dit och hem?
    Vem ansvarar för Katarina när vi cyklar hem? Hon är ju en fara för sig själv på cykel sent om natten efter ett par glas vin...
    /Karin

    SvaraRadera
  2. Ja, det där med Katarina och cykel kan ju förståss bli ett bekymmer... =)Men jag tror det kan ordna sig, tror jag har ett par stödhjul i källaren faktiskt. /Jennypenny

    SvaraRadera
  3. Ha ha... nej skit i cyklarna, vi tar båten.... om det går ngn. Annars kanske ngn har en barnsits som jag får plats i???

    /Katarina- cykelmarodören

    SvaraRadera
  4. Jag köper en sån där platsburk med sallad och tar med, en brödbit, och en picknickfilt. Vi kan låsa in överflödiga grejer i skåpen inne på Grönan sedan.
    /KATARINA- picknick-marodören

    SvaraRadera
  5. Sista båten nere från kajen går 18:35
    //Jennypenny

    SvaraRadera
  6. Hejsan svejsan, nu får man minsann höra om Kattis bravader... Tur att det gick bra men det är nog säkrast med båt eller buss denna gång. Är det Ballerinabåten du menar, Jenny eller är det Emelie?

    Go kväll
    Anna

    SvaraRadera