fredag 30 oktober 2009

Torsdagen den 5:e

Vilka kommer på torsdag? Blir vi färre än fem bokar jag av med Ida. Då är det bättre att hon kommer en annan gång.

Är det någon som har förslag på mat-tema?

15 kommentarer:

  1. Jag kommer på torsdag.... :)

    //Caroline

    SvaraRadera
  2. Hej på er,
    Jag har ingen aning om vilka ni är men vi ska flytta till SaltsjöQvarn i början av 2010 och jag surfade runt för att få lite allmän info om området och hittade denna blogg...
    Tänkte passa på att fråga er om vad ni har för synpunkter på de två förskolor som finns i området (Finnboda och Vilan). För och nackdelar? Vet ni om det är långa köer? Bra personal m.m. Vi har ett barn som är 6månader och vi måste hitta dagisplats...

    SvaraRadera
  3. Hej Linda!

    Jag har ett barn på varje förskola och jag rekommenderar Finnboda förskola varmt. Vårt minsta barn (snart 2 år) började där i höstas och vi är inget annat än nöjda med personalen. Det allra bästa är att Finnboda har en egen kock, Jason, som engagerat lagar näringsriktiga och ekologiska (i så stor utsträckning som möjligt) maträtter från grunden. Helt fantastisk mat!
    Vilans mat tänker jag inte ens kommentera... Vår stora tjej går på Vilan och vi är mycket nöjda med 5-årsverksamheten där. Småbarnsgrupperna däremot lämnar lite att önska. De håller på och jobbar på utemiljön på Vilan, men för de minsta barnen är det tyvärr inte så kul.
    Jag vet inte hur det ser ut med köerna i dagsläget till de båda förskolorna, men utan tvekan rekommenderar jag Finnboda i första hand. Lycka till!

    SvaraRadera
  4. Hej Cecilia,
    Tusen tack för ditt snabba svar. Supergulligt. Det lutar nog åt att Finnboda blir vårt första val så får vi se vad vi fyller i sen. Har du/ni några tips på bra BVC i krokarna också månne? ;-)

    SvaraRadera
  5. Henriksdals Barnavårds Central i Vilans Skola: Danvikshemsvägen 4-6, tel. 08-615 0533 eller 08-615 05 14

    SvaraRadera
  6. Jag kommer gärna men lite senare. Då det gäller mattema så föreslår jag något riktigt busenkelt pga av brist på tid =). Kram på er alla// Jennypenny

    SvaraRadera
  7. Hej!
    Som jag skrev tidigare kan jag inte på torsdag.
    Må gott!
    /Karin

    SvaraRadera
  8. Hejsan!
    Hoppas att du är okej att jag skriva i kommentar här även om det har ingenting med 5/11 träff!

    Jag är ny till Finnboda Hamn sedan i sommras och vi trivs jättebra! Jag söker nu efter en dagmatte till vår söta och gosiga fransk bulldog (kanske ni har sett oss ut på promenad). Det verkar som ni har riktig koll på området så jag tänkte kolla med er först och se om ni känner någon som eventuellt skulle kunna vara intresserad.
    Vi skulle vilja ha någon som kan ha Bertil några timmar heldagar.

    Jag undrar om ni vet om det finns en annan hemsida för Finnbodas allmänhet? Skulle vara kul om det finns en allmän sida för oss som bor här så att vi kan hjälpa varanadra .....var det lite för amerikansk tänkt av mig?!


    Bertil på bild: mynameisbertil.tumblr.com

    Tack på förhand!

    Barbara Jackson

    SvaraRadera
  9. Hej,
    Jag kommer.
    anna

    SvaraRadera
  10. Ang. maten. Skall vi bara ta med oss lite valfritt snacks för att göra det enkelt för oss? Jag har inte heller så gott om tid, så ju enklare desto bättre.

    /Cecilia

    SvaraRadera
  11. Tycker att valfritt snacks låter som en strååålande idé.... Blir det i föreningslokalen å kl 19???

    //Caroline

    SvaraRadera
  12. Japp, kl 19.00 i föreningslokalen. Har glömt att fråga om det är någon som har några speciella hudallergier eller dyl som kräver "specialprodukter"?

    /Cecilia

    SvaraRadera
  13. Hej! Jag Jan tyvärr inte komma i kväll. Är ni fler än fem så att det blir smink? Kram Kattis

    SvaraRadera
  14. JennyPenny

    Din ide lät supermysig med pyssel! Vi kan väl ta det i december ngn gång?
    / Kattis

    SvaraRadera
  15. Jag tycker också att det lät mysigt med pyssel. Men marsipan är väl riskabelt- man får inte med sig nått pyssel hem då kanske... :o)

    Ni som kan göra nya inlägg- kan inte nån starta en om pyssel med barnen som vi kan skriva under istället för den här om smink... (Jag SKA lära mig göra inlägg och inte bara kommentarer- SNART)

    /Karin

    SvaraRadera